Kleding - ESA

Kleding

Ieder spelend lid van onze vereniging ontvangt wedstrijdkleding. Onder spelend lid verstaan wij iedereen die als speler of speelster is ingedeeld bij een team.

Kledinguitgifte:

De uitgifte van onze kleding wordt verzorgd door onze kledingcoördinatoren. Dit gebeurt aan het begin van ieder seizoen. Als je in een lopend seizoen start, dan dient er een aparte afspraak gemaakt te worden met onze kledingcoördinatoren. Die afspraak kan je maken via je eigen teamstaf, of via e-mail adres kleding@esa-rijkerswoerd.nl. Let op: dit kan pas als je hebt deelgenomen aan de ‘Welkom bij ESA’ sessie (hiervoor krijg je een persoonlijke uitnodiging), en vanaf het moment dat je bent ingedeeld bij een team. De kledingcoördinator zal alvorens de kleding uit te delen controleren of je binnen onze administratie bekend bent als spelend lid.

Je ontvangt als spelend lid de volgende kleding:

  • Wedstrijdshirt
  • Wedstrijdshort
  • Kousen

Via de kledingcoördinatoren zijn er ook in overleg mogelijkheden om de kleding te passen. Vaak (vraag dit altijd even na) doe je meer dan één seizoen met je kleding, en dien je hier dus ook rekening mee te houden bij de keuze voor de maten van de kleding.

Jeugdsponsor kleding:

Met ingang van seizoen 2019-2020 is er een samenwerking met 123inkt.nl. Zij zijn hoofdsponsor van onze jeugdafdeling (O7 t/m O19), en leveren ook de kleding. Naast de bovengenoemde wedstrijdkleding, ontvangen alle jeugdleden een presentatie pak en een sporttas in bruikleen. Na afloop van de bruikleenperiode word je eigenaar.

Voor de kleding van 123inkt.nl is er een kledingreglement opgesteld. Deze vind je (klik hier).

Seniorensponsor kleding:

Met ingang van seizoen 2020-2021 is er een unieke samenwerking met DSE teamwear. Zij zijn kledingsponsor van de gehele seniorenafdeling. Naast de wedstrijdkleding ontvangen alle senioren een presentatiehoodie en een sporttas in bruikleen. 

 

Voor ESA is een clubeigen lijn van trainingskleding samengesteld die voor alle leden, jeugd en senioren, beschikbaar is. Dit is via DSE teamwear te bestellen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!