Accommodatie

Sportcentrum Rijkerswoerd

ESA is een voetbalvereniging met ongeveer 1.400 leden en maakt gebruik van Sportcentrum Rijkerswoerd, waar het over 8 velden (waarvan 2 trainings- en 2 kunstgrasvelden) en een sporthal beschikt.

 

Adres:

Voetbalvereniging ESA Rijkerswoerd 
Bezoekadres: De Pas 44
Parkeeradres: Lange Akkers 
6836 BK Arnhem
Telefoon: 026 - 327 05 23
info@esa-rijkerswoerd.nl


Parkeerinformatie Sportcentrum Rijkerswoerd:

Sportcentrum Rijkerswoerd heeft voor de drukke zaterdagen een extra parkeerplaats tot haar beschikking. Deze is gesitueerd aan de Lange Akkers ( halverwege de bus/fietsbaan aan de linkerkant ). Hier is plaats voor 65 auto's.


Wij vragen u, om verkeershinder in de woonwijk te voorkomen maar nog belangrijker de veiligheid van onze jeugdleden te vergroten, van deze parkeerplaats gebruik te maken.

Drone video Sportcentrum Rijkerswoerd:

Stichting Sportcentrum Rijkerswoerd (SSR) 

Het beheer van Sportcentrum Rijkerswoerd is in handen van de Stichting Sportcentrum Rijkerswoerd (SSR). Het bestuur van de SSR bestaat uit 5 personen. De voorzitter alsmede een benoemd lid van ESA (geen bestuurslid), hebben zitting in het 5-koppige bestuur van de SSR.

Stichting Exploitatie Kantine Sportcentrum Rijkerswoerd (SEKSR) 

De kantine van het sportcentrum wordt ten behoeve van ESA geëxploiteerd door een aparte stichting, namelijk de Stichting Exploitatie Kantine Sportcentrum Rijkerswoerd (SEKSR). Twee leden van het bestuur van ESA (penningmeester en bestuurslid kantinezaken) hebben zitting in het bestuur van SEKSR.

Sporthal - zaalhuur

In de winterstop (volgens de KNVB) wordt de zaal regelmatig door ESA gehuurd via Sportbedrijf Arnhem (info@sportbedrijfarnhem.nl). Bij beschikbaarheid is het in onderstaande gevallen voor leden van ESA mogelijk om kosteloos gebruik te maken van de sporthal (kosten voor rekening van ESA).

  1. Op zaterdagen ('s ochtends voor pupillen, 's middags voor junioren en senioren. Planning via Jack van Beersum).
  2. Op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur voor CIOS trainingen.
  3. Aanvraag doen om de zaal incidenteel te huren (door een team). Dit verloopt via de budgethouder, Dick van Kleef, waarbij wordt gekeken of er ruimte is in het budget (factuur altijd naar Dick van Kleef).

Daarnaast kan men de sporthal altijd via Sportbedrijf Arnhem huren, met de daarbij hoorde kosten voor de gebruiker zelf. Zie https://www.sportbedrijfarnhem.nl/tarieven-sportaccommodaties/.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!