Laatste mogelijkheid ophaalmoment KNIP-kaarten - ESA

Laatste mogelijkheid ophaalmoment KNIP-kaarten

23 mei 2022 10:00


Laatste mogelijkheid ophaalmoment KNIP-kaarten

Beste (oud) leden en ouders/verzorgers van (oud) leden,

In eerdere berichtgeving op onze website hebben wij meegedeeld dat de ALV op 22 februari 2021 een besluit heeft genomen over compensatiemogelijkheden voor het gederfde voetbalplezier in het seizoen ’19-’20 en tijdens de ALV van 29 november 2021 is er een nieuwe mededeling gedaan over een compensatie voor het gederfde voetbalplezier in het seizoen ’20-’21. De ALV heeft toen gekozen voor een compensatie in de vorm van een KNIP-kaart.

Inmiddels zijn de meeste passen aan de leden vanuit dat seizoen en die nu nog actief zijn uitgereikt en worden ze al volop gebruikt. Om de leden die nog niet in de gelegenheid zijn geweest de KNIP-kaart in ontvangst te nemen een nieuwe gelegenheid te bieden, zullen wij zaterdag 28 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur een moment bieden om de passen op te halen. 

Belangrijk: dit ophaalmoment zal de laatste mogelijkheid zijn, wanneer je er recht op hebt, om nog in het bezit te komen van een KNIP-kaart. 

Mocht je van tevoren willen weten of jij aan de voorwaarden (gespeeld in seizoen ’19-’20 en nog lid op 30-06-2020) voldoet en er een pas voor jou klaarligt? Mail dan even naar secretaris@esa-rijkerswoerd.nl met in de mail voornaam en achternaam vermeld, dan kijken wij dat na. 

Omdat er een tegoed op de KNIP-kaarten staat, willen wij graag dat iedereen tekent voor ontvangst. Senioren en bovenbouw kunnen zelf tekenen voor ontvangst, bij de onderbouw zullen ouders/verzorgers hiervoor verantwoordelijk zijn.


Sportieve groeten,

Bestuur ESA

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!