Demonstratietraining Vitesse bij ESA. !! Afgelast !!

14 maart 2022 12:45


Demonstratietraining Vitesse bij ESA. !! Afgelast !!

!! Vanwege de geringe belangstelling voor de demonstratietraining van Vitesse is deze helaas afgelast !!Op maandagavond 11 April is er bij ons op het sportcomplex een demonstratietraining van Vitesse, inloop vanaf 18:00.

Voor de winterstop is Vitesse hiermee gestart en deze avonden werden zeer positief ontvangen door onze Partnerclubs. Als ESA zijnde hebben wij dus ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een profclub. 

Deze editie zal gericht zijn op de midden- en bovenbouw. Het thema voor deze avond zal zijn 'Het verbeteren van je speelwijze'. Wij denken dat dit een interessant en veel voorkomend thema is bij de midden- en bovenbouw.
 
De demonstratietraining zal starten om 18:00 uur, en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (zorg dat je op tijd bent)>

Programma:

We beginnen met een korte intro om vervolgens het veld op te gaan en de demonstratietraining te geven. Daarna gaan we weer naar binnen om de trainingen met ze alle te bespreken en zullen we nog een presentatie geven over dit thema. 

Het programma zal er in grote lijnen als volgt uitzien:

18:00 uur – 18:10 uur     Inloop/aanmelden
18:10 uur – 18:30 uur     Welkomstwoord + korte uitleg training
18:30 uur – 19:30 uur     Training op het veld
19:30 uur – 19:40 uur     Korte pauze
19:40 uur – 20:30 uur     Evaluatie training + stellingen
 
Heb je interesse om aanwezig te zijn bij de demonstratietraining dan kan jij je aanmeldingen door het inschrijfformulier in te vullen. Vitesse is op dit moment met de KNVB in gesprek om licentiepunten te koppelen aan de activiteiten die ze organiseren voor onze Partnerclubs. Dit houdt in dat trainers die hun trainersdiploma (UEFA A/B of C) hebben licentiepunten krijgen om aanwezig te zijn bij onze activiteiten. Ze zijn nog in afwachting op een definitief antwoord, maar we vragen je wel alvast om je KNVB relatiecode zodat we alle gegevens van je hebben mochten ze een akkoord krijgen van de KNVB.
Mocht je geen trainersdiploma's hebben dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij deze activiteit en hoe je jou KNVB relatiecode niet in te vullen!
 
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je deze sturen naar Partnerclub@vitesse.nl  of Jarno van den Bosch

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!