De ESA Voetbal Academie dendert gewoon door tijdens corona

8 april 2021 16:15


.

Tijdens de coronapandemie zijn veel activiteiten voor kinderen verminderd of weggevallen. Naar school gaan, buitenschoolse activiteiten en sporten is beperkt, wat leidt tot verveling en zelfs irritatie onder de kids. 

Bij voetbalvereniging ESA Rijkerswoerd in Arnhem is weinig van de sportbeperkingen te merken. Er is namelijk de mogelijkheid om vijf keer per week te trainen/voetballen voor kinderen in de jeugdopleiding tot 12 jaar. De ESA Voetbalacademie, onder leiding van Wesley van Leur, geeft twee keer per week training aan deze leeftijdscategorie. Hiernaast is er de mogelijkheid om als team twee keer per week te trainen onder leiding van de eigen trainers. Op zaterdag organiseren we onderlinge oefenpartijtjes of kan er getraind worden. Ook na COVID-19 gaan we hiermee door. Het is namelijk een geweldige mogelijkheid voor kinderen om volop actief te blijven, je persoonlijk en voetbaltechnisch te ontwikkelen.

Ben je geen lid van ESA en wil je ook lekker voetballen? Aarzel dan niet en kom gerust langs op woensdagmiddag bij de ESA Voetbal Academie. Check op website www.esa-rijkerswoerd.nl bij trainingen en trainingstijden de inlooptrainingstijden voor niet leden.

Veel plezier!

 

Sportieve groet,

Team Voetbal ESA Rijkerswoerd 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!