Taakie - ESA

Taakie

Help jij mee om samen ESA sterker te maken?

 

ESA is een fantastische vereniging, waarin gezamenlijk plezier rondom voetbal centraal staat. Trainingen, wedstrijden, toernooien en kampioenen, maar natuurlijk ook… de derde helft, feesten en activiteiten. Het kan allemaal bij ESA. Hoe leuk is dat!

Toch is het belangrijk om te weten dat de vereniging volledig draait op vrijwillige inzet van haar leden. Gelukkig zijn er al veel leden die zich inzetten, maar we missen ook nog veel specifieke talenten.

Daarom willen we (ouders van) leden graag nog beter leren kennen!

Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen aan onze (ouders van) leden en vrijwilligers krijgen wij een goed beeld van al die unieke mensen die ESA rijk is!

Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! En mocht ESA eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij allemaal aan Taakie beleven. Help jij mee!?

Wil je meer informatie? Heb je nog vragen over Taakie? Of wil je je misschien al opgeven als vrijwilliger? Stuur dan een mail aan vrijwilligerszaken@esa-rijkerswoerd.nl

Marian Warner | bestuur ESA | portefeuille Vrijwilligerszaken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!