COMPETITIE SEIZOEN 2019/2020

Tot wanneer zijn de wedstrijden geannuleerd?

De KNVB heeft besloten dat de amateurcompetitie niet hervat gaat worden; er zal dit seizoen dus niet meer worden gevoetbald.

 

Wanneer kunnen er weer wedstrijden gespeeld worden dit seizoen?

Er zullen dit seizoen géén (competitie)wedstrijden meer gespeeld worden.

Of er dit seizoen nog oefenwedstrijden kunnen worden gespeeld hangt af van de landelijke maatregelen en de verordeningen van de regering.

 

Wie is er kampioen van seizoen 2019/2020?

De competitie is niet uitgespeeld. Dit betekent dat er geen kampioenen voor het seizoen 2019/2020 zijn. Voor meer voetbalinhoudelijke informatie hierover kun je terecht op de website van de KNVB https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

 

Hoe word ik op de hoogte gehouden wanneer er weer aangevangen wordt met trainingen en wedstrijden?

Op 21 april jl. is in de persconferentie een versoepeling van de Coronamaatregelen aangekondigd voor nà 28 april. Deze verruiming houdt in dat het de jeugd tot en met 18 jaar onder strikte voorwaarden wordt toegestaan om weer buitensport te beoefenen in teamverband.

Momenteel worden bij ESA voorbereidingen getroffen om hervatting van trainingen voor de onder- en bovenbouw mogelijk te maken. Het spelen van officiële of oefenwedstrijden is nog niet mogelijk.

Volg de berichtgeving op onze website www.esa-rijkerswoerd.nl

 

Wordt de competitie later nog wel afgespeeld?

De KNVB heeft besloten dat de amateurcompetitie niet hervat gaat worden; er zal dit seizoen dus niet meer worden gevoetbald.

Dit betekent dat de competitie voor 2019/2020 is afgelopen.

 

Terug

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!