V&A Corona

Corona-maatregelen en ESA

Update 26 april 2020

De KNVB heeft de amateurcompetitie voor de rest van dit seizoen helaas moeten annuleren op basis van de landelijk geldende Corona-maatregelen. Het kabinet heeft echter op 21 april jl. aangekondigd dat de Corona-maatregelen nà 28 april kunnen worden verruimd ten behoeve van mogelijkheden van buitensport in teamverband voor de jeugd.

Voor ESA betekent dit dat ons voetbalseizoen voor wat betreft de competitie erop zit. Ook alle verenigingsactiviteiten liggen stil. We betreuren het dat dit zo loopt, maar vanzelfsprekend staat de gezondheid van iedereen altijd op de eerste plaats. Vanwege de aangekondigde verruiming van de maatregelen wordt nu wel gekeken naar mogelijkheden om de trainingen voor de jeugd te hervatten. In de loop van de komende twee weken zal u hierover meer informatie vinden op de website.

 

Veel gestelde vragen en antwoorden in verband met de Corona-maatregelen

We begrijpen dat de Corona-situatie veel vragen oproept. Bovendien, vragen die u heeft, leven mogelijk ook bij andere leden. Gezien het feit dat de landelijke ontwikkelingen en maatregelen m.b.t. de inperking van het Corona-virus, regelmatig worden bijgesteld willen we proberen zo goed mogelijk duidelijkheid te geven en antwoorden op vragen te formuleren. Het kan echter zijn dat soms zaken afhangen van hoe de ontwikkelingen verder verlopen.

Tweemaal per week (op zaterdag en woensdag) wordt gekeken of deze pagina een update behoeft.

Heb je vragen over de corona-maatregelen die niet staan vermeld? Of vind je niet het antwoord op je vraag? Stel deze dan aan de verantwoordelijke contactpersoon. Deze kan zorgen dat de vraag wordt beantwoord en evt. wordt toegevoegd op deze pagina. Contactgegevens van contactpersonen vind je op https://www.esa-rijkerswoerd.nl/653/contact/

 

COMPETITIE SEIZOEN 2019/2020

ACTIVITEITEN SEIZOEN 2019/2020

CONTRIBUTIE EN LIDMAATSCHAP

KLEDING

NIEUWE SEIZOEN 2020/2021

 

Via de website van ESA www.esa-rijkerswoerd.nl houden we u op de hoogte hiervan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!