Algemene Ledenvergadering.

2 mei 2022 16:30


Algemeen Ledenvergadering

Beste ESA-leden,

Het afgelopen jaar heeft het Corona-virus veel impact gehad op hoe wij als vereniging konden functioneren. Veel beperkingen in ons doen en laten, geen verbinding met elkaar en weinig verenigingsleven waren kenmerkend voor het afgelopen jaar. Dit heeft er in geresulteerd dat wij genoodzaakt waren de ALV’s online te organiseren.

Gelukkig is dat verleden tijd en kunnen we elkaar weer fysiek ontmoeten. En wat hebben we dat gemist. Eindelijk kunnen we gebruik maken en genieten van het vernieuwde Sportpark, zowel binnen als buiten. Dit betekent ook dat de ALV weer fysiek plaats kan vinden. Deze zal plaatsvinden op maandag 16 mei om 19.30 uur.

Wij kijken er als bestuur naar uit om de interactie met de leden weer te kunnen ervaren tijdens deze belangrijke activiteit voor onze vereniging. Na de vergadering is er uiteraard ruimte om na te praten onder het genot van een drankje aan de bar.

Alle leden zullen ook nog een mail ontvangen met de aankondiging en agenda van de ALV d.d. 16 mei a.s. Op verzoek is de conceptverslaglegging van de vorige ALV dd 29 november 2021 per mail te ontvangen.

 

We rekenen op ieders aanwezigheid.

Graag tot ziens op 16 mei a.s. om 19.30 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!