Protocol Kantine zaterdag 25-09-2021

24 september 2021 13:45


Gezien de complexiteit van de praktische invulling van de maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld met betrekking tot onze sportkantine, zullen wij wat meer tijd nemen om de controle van een coronatoegangsbewijs (QR-code) te organiseren.

Dit ook mede omdat de controle van het toegangsbewijs een verzwaring betekent op de taken van onze vrijwilligers (controle is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder). Desondanks zijn wij wel genoodzaakt 

om het een ander te organiseren om ons ook te kunnen veroorloven om nog te wachten met het controleren van het toegangsbewijs. Voor aanstaande zaterdag zullen wij het volgende organiseren:

  • Het binnen zitgedeelte van de kantine is zaterdag  gesloten, gelukkig wordt het mooi weer en kan men gebruik maken van het terras;
  • Drank en snacks kunnen afgehaald en afgerekend (liefst pinbetaling)  worden bij de bar van het sportcafé.

ESA voldoet hiermee aan de kaders* die de overheid heeft gesteld, zie onderstaande URL en passage uit documentatie van de overheid.

https://nocnsf.nl/media/4790/protocol-verantwoord-sporten-v21092021.pdf

Wij zijn ons ervan bewust dat alle maatregelen zijn weerslag hebben op ons als vereniging en hoe we met elkaar omgaan. Juist daarom willen wij jullie vragen of respectvol met elkaar om te blijven gaan en elkaars keuzes te respecteren. Laten we er hoe dan ook een fijn seizoen van maken!

*Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/sportaccommodatie en de daarin aanwezige horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine/sportaccommodatie gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca daarbinnen zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!