Beste leden en vrijwilligers,

17 juli 2021 18:15


Wat is het een raar seizoen geweest, maar wat zijn wij trots op hoe wij hier als vereniging mee zijn omgegaan.

Van “Corona-werkgroep” tot looproutes, van Corona-toezichthouders tot registratiebeleid en van onderlinge (trainings-)partijen naar de Regiocup, we hebben het allemaal meegemaakt dit seizoen.

Dankzij jullie inzet, enthousiasme en geduld hebben we toch nog iets van het seizoen kunnen maken; heeft de jeugd een groot deel van het seizoen toch nog kunnen voetballen en hebben zelfs de senioren de laatste maanden nog een balletje kunnen trappen. Dit hebben we met elkaar bereikt. Wij willen een speciaal dankwoord richten aan alle ouders/verzorgers van onze (jeugd)leden. Waar jullie normaal langs de lijn jullie kinderen konden aanmoedigen, bleef het nu bij het afzetten op de parkeerplaats. Jullie creativiteit om toch nog toeschouwer te kunnen zijn, werd veelvuldig ingezet; “stiekem” achter het hek, vanaf de dijk of vanaf de nieuwe parkeerplaats toekijken om zo goed als mogelijk wat mee te kunnen krijgen van de wedstrijden. Hoewel het constant aanpassen was aan de op dat moment geldende maatregelen, hebben jullie dit moeiteloos gedaan.

Bedankt voor jullie flexibiliteit en begrip tijdens het afgelopen seizoen. Tenslotte wensen wij iedereen een fijne zomervakantie vol gezelligheid en gezondheid toe. Hopelijk kunnen we elkaar na de zomer in goede gezondheid op het vernieuwde sportpark en in de vernieuwde kantine treffen.

Bestuur ESA

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!