Doe mee

Doe mee!

Wij zoeken enthousiaste mensen die ESA Samen Sterker maken.

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar mensen met goede ideeën voor verbeteringen en deze samen met anderen willen realiseren.

Benieuwd waar we concreet hulp bij nodig hebben? Lees verder.

Communicatie

Mensen die willen helpen met communicatie:

  • de website aantrekkelijk en informatief houden
  • nieuwtjes uit de teams verzamelen, een interview doen, een wedstrijdverslag schrijven
  • bijdragen voor ESA Inside verzorgen
  • kritisch meedenken en -helpen in het verbeteren van de communicatie vanuit ESA naar de leden

Activiteiten

Het past bij een vereniging om ook andere activiteiten te organiseren. Dat kan alleen als er voldoende mensen zijn die zich hiervoor willen inzetten.

Dus steek je graag de handen uit de mouwen in de voorbereiding van en tijdens bijvoorbeeld een toernooi, seizoenafsluiting of andere activiteit, dan komen we graag in contact.

Activiteiten:

* Thema feesten

* Toernooien

* Bingo

* Seizoenafsluitingen

Activiteiten onderbouw Commissie

* Halloween

* Sinterklaas viering

* Discozwemmen

* Paasvoetbaltoernooi

* Multi culturele dag/middag

Zaterdagontvangst

Voor de zaterdagen zoeken we mensen die alle teams en scheidsrechters een warm welkom willen bieden op het wedstrijdsecretariaat en er bovendien voor zorgen dat allerlei zaken rondom de wedstrijden goed worden gecommuniceerd en vastgelegd.

Bovendien zijn we op zoek naar gastheren/-vrouwen die op zaterdag teams en gasten welkom heten, hen de weg op ons sportcomplex wijzen en zicht houden op efficiënt gebruik van de kleedkamers, zodat het vastgestelde wedstrijdschema gehandhaafd kan worden.

Restyling Sportcafé

Heb je gevoel voor styling? Houd je ervan om sfeer te creëren? Of heb je misschien zelfs professioneel een achtergrond die hierin van pas zou komen? Dan is het meedenken en realiseren van de restyling van het sportcafé iets voor jou.

Teamleiding

Wil je je sportieve kwaliteiten inzetten voor een team? Dat kan als trainer of coach. Elk nieuw seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste ouders, vooral bij de jongste pupillen.

Organisatie

Mensen die hun verbindende kwaliteiten willen inzetten, ontmoeten we graag als coördinator van teams binnen een leeftijdscategorie.

Financiën

Administrateur

Voor onze financiële administratie zoeken we iemand die graag met cijfers in de weer is en ervoor zorgt dat alle bedragen tot twee cijfers achter de komma kloppen.

Contributie-administratie

Voor de contributieadministratie zoeken we mensen die overtuigd zijn van het belang van een consequente contributie-inning en zich hiervoor zich willen inzetten. Zij beschikken basaal over een zakelijke insteek, maar weten deze te combineren met een sociale houding om in bijzondere gevallen te zoeken naar creatieve oplossingen.

Contact

Spreekt iets van het bovenstaande je aan of wil je een eigen idee gaan uitvoeren, neem contact op met Jeroen de Knegt (coördinator vrijwilligers). 

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar ‘professionele’ vrijwilligers.

Dus heb je een achtergrond in bijvoorbeeld welzijn, sport, financiële administratie, marketing, of op andere gebieden die ESA van dienst kunnen zijn, laat het Jeroen weten!

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!