TeamPlan

TeamPlan

TeamPlan is het spelervolgsysteem dat ESA gebruikt voor het volgen van de ontwikkeling van spelers, dat teams helpt bij de organisatie gedurende het seizoen en coördinatoren en scouting helpt bij het samenstellen van teams voor het nieuwe seizoen. TeamPlan is uniek, het is voor en door ESA zelf ontwikkeld. Door de eigen ontwikkeling zijn we beter in staat om alles aan te laten sluiten bij de manier waarop wij willen werken en kunnen we ervoor zorgen dat een gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar systeem is. Het maakt wat we doen als vereniging makkelijker.

Mogelijkheden

TeamPlan voorziet op dit moment in de volgende functionaliteit: 

 • Primaire hulp voor scouting en coördinatoren voor het samenstellen van de teams voor het nieuwe seizoen.
 • Bekijken teamindelingen en exporteren hiervan voor publicatie op de ESA website.
 • Bekijken en exporteren van gegevens van je eigen team of een hele leeftijdscategorie.
 • Invullen van teamevaluaties zoals gebruikt bij de tweejaarlijkse teamevaluatie,
 • Plaatsen van opmerkingen bij teams of spelers. Zoals wensen met betrekking tot de indeling of aanwijzingen over het gedrag van spelers.
 • Vastleggen gespreksverslagen en andere notities.
 • Plannen trainingen en noteren aanwezigheid.
 • Automatische import van aankomende wedstrijden, uitslagen en de stand.  Inclusief routes naar uitwedstrijden.
 • Documenteren van blessures.
 • Automatisch weergeven van traingen en wedstrijden in de kalender op je computer of telefoon.

Toekomstplannen

In de nabije toekomst wordt TeamPlan uitgebreid met de volgende functionaliteit:

 • Opstelling en wissels per wedstrijd. Gekoppeld aan de mogelijkheid om goals, assists, kaarten en speelminuten per speler te noteren.
 • Grafieken en statistieken.

 Heb je zelf ideeën voor uitbreiding of verbetering van TeamPlan, stuur dan een mailtje aan thimo.jansen@esa-rijkerswoerd.nl.

Gebruik

TeamPlan is op dit moment het meest nuttig voor de leiding van een team, voor coördinatoren en de mensen achter voetbalzaken. Maar als speler of ouder kun je ook inloggen en de gegevens van je team opvragen.

Inloggen kan via https://teamplan.esa-rijkerswoerd.nl/. Het mooie van TeamPlan is dat het niet alleen op een computer is te gebruiken, maar net zo goed werkt op een telefoon of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Dus ook langs de lijn kun je de applicatie snel openen en gebruiken om iets op te zoeken of te noteren.

Interesse maar nog geen toegang? Je kunt vanaf de login pagina zelf een account aanmaken. Let er daarbij op dat je het e-mail adres gebruikt zoals dat bekend is bij de ledenadministratie.

Privacy

We binden het beschermen van de gegevens die we in TeamPlan bewaren zeer belangrijk. Het gaat om onze eigen persoonlijke gegevens en die van onze kinderen. 

Om deze gegevens goed te beschermen passen we moderne technieken toe om de toegang te beveiligen en de verbinding tussen je computer/telefoon en de server te beschermen. 

Binnen TeamPlan zorgen we ervoor dat je alleen die gegevens te zien krijgt waar je logischerwijs toegang toe zou mogen hebben. Zoals je eigen gegevens en de contactgegevens van je teamgenoten. 

Heb je vragen over hoe we hiermee omgaan, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!