Een rasechte Arnhemse keepersschool bij ESA!

2 april 2021 9:15


.

Schermafbeelding_2021-04-02_om_11.05.29.png

Met ingang van het najaar van 2021 zal Keepersaction de keeperstrainingen gaan verzorgen voor de jeugdkeepers van ESA . 

Danny Lücke zal zijn keeperservaring graag met de keepers van ESA delen en zal worden ondersteund door een aantal geweldige keeperstrainers.

“We zijn hartstikke trots dat we weer terug mogen keren naar huis. Waar het allemaal begon. Spelen bij Zuid Arnhem, gescout worden door Vitesse 1892 en toen naar Ajax omdat Vitesse geen professionele jeugdopleiding had voor kinderen onder 14 jaar. Na 3 jaar bij Ajax te hebben gespeeld weer terug naar Arnhem en onder contract begonnen bij Vitesse in de B-jeugd. 

Daar alles doorlopen tot en met het 1e elftal onder Ronald Koeman, met als één van de hoogtepunten het kampioenschap van Nederland in de betaalde A-jeugdcompetitie. 

Jeugdkeeper zijn was een fantastische en erg leerzame tijd”, aldus Danny Lücke.

Keepersshirt van Danny Lücke gedragen bij de wedstrijd tegen maccabi Haifa in Israel.: Keepershirts - (vitesseshirts.nl)

 

Schermafbeelding_2021-04-02_om_11.05.51.png

 

Danny wordt ondersteund door Kevin Wingelaar (ook zijn keeperswieg stond bij Vitesse) en natuurlijk Roland Combe, de keeperscoördinator van ESA. 

 

Sinds 2010 verzorgt Keepersaction op haar keepersscholen een topopleiding voor keepers j/m  van 7 t/m 17 jaar. Door de  jarenlange ervaring als keeper en/of keeperstrainer bij de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal garandeert Keepersaction een keepersopleiding waar iedere keeper, die er hard voor wilt werken, zichzelf kan verbeteren. 

Die ervaring heeft Lücke opgedaan bij Ajax, FC Utrecht en Vitesse Arnhem, de top van het amateurvoetbal. En bij verschillende buitenlandse clubs waar hij een blik in de keuken heeft mogen werpen: zoals onder andere bij Red Bull Salzburg, Wacker Innsbruck en bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland.

 

De trainingen bij ESA starten medio september van seizoen 2021 / 2022 op woensdag.

Info Keepersaction, aanmelden en informatie via: www.keepersaction.nl of TEL: 06 -28346568

Info ESA contact keepers coördinator Roland combe.

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!