De ESA Clubkledinglijn en scherpe Winteraanbiedingen via de ESA Clubwebshop!

7 december 2020 21:30


Beste leden,

Wij hebben i.s.m. onze kledingleverancier DSE Teamwear een aantal speciale, scherpe winteraanbiedingen samengesteld voor alle leden! Deze aanbiedingen vinden jullie terug in onze eigen ESA Clubwebshop. Uiteraard treffen jullie daar ook onze eigen clubkledinglijn en accessoires aan met artikelen van het bekende A-merk Macron. Denk aan o.a. thermokleding, handschoenen en mutsen! Tegelijkertijd een mooie gelegenheid om, halverwege dit seizoen, je eigen outfit weer eens aan te vullen of te vervangen. Een extra training-set is altijd handig en ook een nieuw of extra paar kousen is vaak geen overbodige luxe…

De artikelen zijn tegen een unieke ledenkorting direct te bestellen en binnen een paar dagen al in huis! ESA ontvangt van DSE Teamwear een extra vergoeding over al deze aankopen! Zo ondersteun je met je aankoop ook de vereniging. Wacht niet te lang en bestel snel; hopelijk gaan we snel weer als vanouds het veld op!

Jullie vinden alle clubaanbiedingen op onze https://www.dse-teamwear.nl/Webshops/esa-rijkerswoerd/ of via de button van ESA Clubwebshop. Vergeet ook niet dat alle leden van ESA tegen speciaal tarief hun kleding kunnen laten voorzien met borst- en/of rugnummers, initialen, namen en/of eventueel logo’s!

Behalve via de webshop zijn alle leden ook welkom in de “Corona-proof” showroom van DSE Teamwear op De Overmaat 30 in Arnhem, om de gehele speciale kledinglijn van ESA persoonlijk te bezichtigen en eventueel te passen! Koffie, thee en/of fris staat altijd klaar!

Om misverstanden te voorkomen kunnen jullie voor een bezoekafspraak het beste vooraf even bellen of appen via 06 45638262 (Mark) of 06 54694955 (Carlo).

Bestuur ESA

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!