ESA Rijkerswoerd sluit uniek partnerschap met DSE Teamwear - ESA

ESA Rijkerswoerd sluit uniek partnerschap met DSE Teamwear

10 juni 2020 20:30


Arnhem, 6 juni 2020

Nadat ESA Rijkerswoerd vorig jaar al een unieke kledingdeal afsloot met 123inkt.nl (wedstrijd- en presentatiekleding voor de jeugdafdeling) is de vereniging er opnieuw in geslaagd om een tweede, unieke kledingdeal af te sluiten, dit keer met DSE Teamwear uit Arnhem. DSE Teamwear is m.i.v. het seizoen 2020/2021 de kledingsponsor van de gehele seniorenafdeling (wedstrijd-, representatie- en trainingskleding) van ESA.

DSE Teamwear maakte al langer deel uit van het kledingprogramma van ESA. In de afgelopen jaren maakte het bedrijf flinke en serieuze stappen in de regionale sportkledingmarkt. Bovendien ontwikkelde DSE Teamwear een scala aan club-ondersteunende diensten en producten, gericht op optimale sportbeleving voor iedereen op zijn of haar eigen niveau, onder de naam ‘Club Support’.

Het unieke van dit strategisch partnerschap is dat DSE Teamwear niet alleen de kleding, maar ook andere diensten zal gaan leveren ter support aan de vereniging. DSE Teamwear blijft dus ook na het uitleveren van de kleding actief in en rond de vereniging, onder meer in de ondersteuning van het sponsorbeleid.

Schermafbeelding_2020-06-10_om_20.40.53.png

Om regionaal de gewenste uitstraling te versterken en vooral om een mooie vervolgstap te maken in de opwaartse weg die ESA is ingeslagen op het gebied van ontwikkeling en verbetering van zowel het sportklimaat als haar clubcultuur, heeft ESA Rijkerswoerd vanmiddag vol vertrouwen de overeenkomst getekend met DSE Teamwear.

Namens DSE Teamwear kwam Mark Bosch (mede-eigenaar) naar het sportcomplex om met ESA-bestuursleden Danny Oudsen (voorzitter) en Marian Warner (secretaris) de overeenkomst te ondertekenen, met de intentie om een meerjarige structureel partnerschap op te bouwen. De plechtigheid vond natuurlijk plaats met inachtneming van de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Een en ander had een sober karakter, maar dit deed niet af aan de trots en het vertrouwen waarmee beide partijen dit partnerschap zijn aangegaan.

Schermafbeelding_2020-06-10_om_20.43.19.png         Schermafbeelding_2020-06-10_om_20.43.36.png
Alle seniorenelftallen zullen vanaf het volgende seizoen starten met een speciaal ontwikkeld club-eigen wedstrijdshirt van het topkledingmerk Macron (tot vorig jaar kledingsponsor van Vitesse). Tevens zullen al deze teams voorzien worden van representatie-hoodies en wedstrijdtassen. Ook voor de teamstaf wordt in representatiekleding voorzien.

Daarnaast is er een clubeigen lijn van trainingskleding samengesteld. Deze maand zal via de website van ESA (www.esa-rijkerswoerd.nl) een webshop worden geopend, waar producten uit deze lijn kunnen worden aangeschaft. Deze zijn voor alle leden van ESA, dus ook voor jeugdspelers, beschikbaar.

Voor zowel ESA Rijkerswoerd alswel DSE Teamwear is deze overeenkomst als strategisch partners een primeur. DSE Teamwear leverde uiteraard al eerder teamkleding aan diverse verenigingen, maar ontwikkelde onlangs hun unieke formule ‘Club Support’, welke nu voor de eerste keer officieel wordt ingezet bij ESA Rijkerswoerd.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!