Compensatie gederfd voetbalplezier seizoen '20-'21

2 maart 2022 13:45


-

Beste leden,

Op 29 november jl. heeft de ALV plaatsgevonden en is meegedeeld dat er opnieuw een compensatie voor het gederfde voetbalplezier zal plaatsvinden in de vorm van een KNIP-kaart, in dit geval voor seizoen ’20-’21.

Voor de leden die al reeds in het bezit zijn van een KNIP-kaart door de eerdere compensatie, is er inmiddels saldo bijgeladen op de kaart. Voor de junioren is dit €20,- en voor de senioren €50,-.

Voor de leden die nog niet in het bezit zijn van een KNIP-kaart, deze kaart is een tegoed pas die besteed kan worden in de kantine van ESA. De kaarten zullen in de loop van maart, via de leeftijd coördinatoren, worden uitgedeeld. Ook op deze kaarten zijn voor de junioren €20,- en voor de senioren €50,- geladen.

Al allerlei hapjes en drankjes gekocht waardoor het saldo op is? Gooi de pas dan niet weg, het blijft een betaalmiddel in de kantine! Je kunt er zelf nieuw saldo opzetten! Instructies over hoe je het saldo kunt raadplegen of kunt opwaarderen, vind je via deze link: A5_CVC-code_app_uitleg_Twelve.pdf

Mocht je nog vragen hebben over een verloren pas, het recht op een pas of andere vragen? Stuur dan even een mailtje naar secretaris@esa-rijkerswoerd.nl. Wij hopen jullie snel te zien in de kantine!

 

Sportieve groeten,

 

Bestuur ESA

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!